Stil de viață

Un cunoscut polițist renunță la carieră și la pensie

Unul dintre cei mai populari polițiști a anunțat, în această dimineață, că demisionează din Poliția Română. Este vorba despre agentul-șef principal Viorel Teacă, colegul târgujianului Robert Alioni în serialul „Oamenii legii” difuzat pe AXN.

În toamna anului trecut, la 46 de ani, agentul-șef principal Viorel Teacă, din cadrul IPJ Sibiu, a jucat în serialul „Oamenii Legii”, difuzat la AXN România.

Astăzi polițistul și-a făcut publică demisia. Mai mult, el susține că va renunța la pensia de serviciu de care, în mod normal, ar trebui să beneficieze.

„Am decis după 27 de ani, sa-mi dau demisia din Politia Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent. P.S. Cat despre voi( societatea civila), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tau”, a transmis Viorel Teacă.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: