Comunitate

Un fost polițist gorjean rămas cu onoarea "nereperata" cere 100.000 de euro

Caragea Viorel Salvador, un fost șef al poliției Gorj intrat îm politică pe ușa USR îi cere lui Clotild  Armand daune de 100.000 de euro pentru ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”/ Armand a cerut excluderea din USR a bărbatului, fost şef al Poliţiei Gorj, acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunţat, marţi, că a fost acţionată în instanţă de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost ”poliţistul lui Ponta” şi a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost şef al Poliţiei Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro şi o acuză că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”.

  
Caragea Viorel Salvador, fost şef al Poliţiei Gorj, o acuză pe Clotilde Armand că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice” şi-i cere daune de 100.000 de euro.

În plus, reclamantul doreşte ca europarlamentarul să publice hotărârea instanţei în trei ziare de largă circulaţie şi să înlăture de pe pagina sa de Facebook ”postarea şi comentariile cu conţinut defăimător” la adresa sa.

”Am aflat că fostul şef al Poliţiei Gorj (acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR,, a spus Armand.

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: