Eveniment

Un ieșean a mers pe jos de la Iași la Constanța fără să mănînce

Ieşeanul Cezar Elisei, 38 de ani, a pornit pe jos în urmă cu zece zile, spre Constanţa. Bărbatul susține că a parcurs cei 410 kilometri fără să mănânce. Tânărul a vrut cu această ocazie să-şi promoveze cartea care descrie postul terapeutic.

Cezar Elisei a parcurs pe jos distanţa dintre Iaşi şi Constanţa în 10 zile. Tânărul a ţinut post negru pe tot parcursul călătoriei, consumând doar apă. Bărbatul a mers aproape 50 de kilometri pe zi, iar la destinaţie a ajuns mai slab cu 9 kilograme.

“Au fost momente când am vrut să renunţ, a treia zi, când nu mă mai puteam mişca dimineaţa şi nu mai ajungeam seara la pat. Am cunoscut nişte dureri de picioare… Dacă eram femeie, aş fi preferat să nasc”, a spus Elisei. Bărbatul va merge luni dimineaţă la spital pentru a demonstra că nu a mâncat în cele 10 zile.

Tânărul a vrut să promoveze postul terapeutic. “Este o victorie pentru om în general şi pentru postul terapeutic. Eu mă pregătesc astăzi de lansarea cărţii, «Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă»

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: