Eveniment

Un tată iubitor și zeci de polițiști au salvat viața doctoriței dispărute

O femeie de 43 de ani, medic stomatolog în capitală, a fost găsită în stare gravă într-o pădure din zona Bragadiru. Tatăl îi anunțase disparitia la poliție, iar forțe impresionante au început căutările.
 

Inițial, i-au descoperit mașina avariată și abandonată, însă de ea au dat câteva ore mai târziu cu ajutorul unor câini de urmă. Femeia este internată la Spitalul Floreasca. Deocamdată nu vrea să povestească ce s-a întâmplat.

Mihaela Florea a fost găsită după miezul nopții, într-un șant dintr-o zonă împădurită a orașului Bragadiru.

Femeia plecase miercuri de la locuința tatălui ei din Domnești, județul Ilfov, la ora 11:30. Deși avea telefonul mobil la ea, nu i-a răspuns acestuia când a sunat-o.

5 ore mai târziu bărbatul a anunțat la poliție dispariția fiicei sale.

Voluntari, pompieri, polițiști de la ordine publică și investigații criminalale din București și Ilfov au început să o caute în mai multe zone din Bragadiru, inclusiv în parcuri și pe câmp. Polițiștii au folosit și un câine de urmă, dar au făcut verificări inclusiv în spitale și au vizionat înregistrările mai multor camere de supraveghere de pe traseul femeii.

La ora 18 și 50 de minute o persoană a sunat la 112 și a anunțat că s-a produs un accident pe o stradă izolată din Clinceni. Polițiștii și-au dat repede seama că ar putea fi vorba chiar de medicul dat dispărut.

Polițișii din Bragadiru au găsit mașina abandonată pe o zonă de câmp din Clinceni. Cheia era în contact, iar ușile erau închise. De asemenea, polițiștii au constatat că femeia lovise câțiva stâlpi de pe marginea drumului.

Femeia a fost localizată abia după miezul nopții, la șase ore după anunțarea accidentului și la aproape 14 de la plecarea de acasă. Era la aproape șapte kilometri distanță de locuința tatălui său.

Polițiștii spun că din cauza unei depresii medicul stomatolog ar fi luat mai multe pastile. Chiar în mașină au găsit un flacon din care lipseau mai multe pilule.

Doctorița a fost transportată la Spitalul Floreasca și este internată la Secția de Toxicologie. În prezent este conștientă, dar nu vrea să le spună medicilor sau polițiștilor ce s-a întâmplat.

 

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: