Declarația zilei

Victor Rebengiuc : De frica închisorii, iau justiția în brațe și fac ce vor cu ea, ca să poată și fura în voie, și să nu facă închisoare

 Victor Rebengiuc a ieșit, duminică seară, pe treptele Teatrului Național din București, alături de mai mulți actori, pentru a protesta împotriva abuzurilor actualei puteri, chemând oamenii la proteste:

“Ei fac tot ceea ce știu ei să facă. De frica închisorii, iau justiția în brațe și fac ce vor cu ea, ca să poată și fura în voie, și să nu facă închisoare. Singura speranță e ca toți oamenii de bună-credință să înțeleagă că e cazul să protestăm, să dovedim că ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în țara asta și că nu suntem de acord. Toată lumea să înțeleagă ce se întâmplă și să-și spună cuvântul. Să se vadă că știm și că nu vrem în partea aia.

Dacă lucrurile merg normal într-o ţară, nu ai de ce să protestezi. Dar cum totul merge din ce în ce în ce mai prost, când vezi cu ochiul liber că răspund fără ruşine, cu spatele tuturor intentiilor de bine pe care le comunică şi Comisia de la Veneţia şi Uniunea Europeană, puţin le pasă.”

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: