Stil de viață

Xiaomi ar putea lansa primul dispozitiv cu Snapdragon 8 Gen 4 în octombrie

Potrivit unor informații recente oferite de Digital Chat Station, primul dispozitiv echipat cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4 de la Qualcomm este programat să fie lansat la mijlocul lunii octombrie.

Dacă rapoartele anterioare despre exclusivitatea Xiaomi pentru această lansare sunt corecte, înseamnă că Xiaomi 15 (și posibil Xiaomi 15 Pro) ar putea deveni oficial în aceeași perioadă.

Deși suntem încă departe de acest moment și multe pot să se schimbe până atunci, este important de menționat că Xiaomi 14 a fost anunțat pe 26 octombrie anul trecut. Astfel, o lansare la mijlocul lunii octombrie anul acesta ar însemna doar o prezentare cu aproximativ una sau două săptămâni mai devreme decât în 2023, ceea ce nu pare deloc improbabil, scrie GSM Arena.

 

Cu ce funcții vine dispozitivul
 

Se așteaptă ca lansarea inițială a Xiaomi 15 să fie destinată exclusiv pieței chineze, așa cum a fost cazul pentru flagship-urile companiei în ultimii ani. Xiaomi 14 și-a făcut debutul internațional abia în februarie acest an, la Mobile World Congress (MWC).

Potrivit Digital Chat Station, noul chipset Snapdragon 8 Gen 4 ar atinge un scor de aproximativ 2,700 pentru un singur nucleu și un scor de aproximativ 10,000 pentru mai multe nuclee în testele Geekbench. Se spune că CPU-ul va include două nuclee extra mari, cu o frecvență de ceas între 3.6 și 4 GHz. Leaker-ul sugerează că ar trebui să ne așteptăm la îmbunătățiri teoretice semnificative atât pentru CPU, cât și pentru GPU.

 

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: