Sport

A apărut lista neagră la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova ar putea rata şi obiectivul minim propus pentru acest sezon, participarea în cupele europene. Mihai Rotaru are în plan anumite schimbări pentru pauza de vară și a fpcut o listă cu jucătorii la care se va renunța.

 Antrenorul Eugen Neagoe a fost confirmat deja, chiar dacă sub conducerea sa echipa a adunat mai puţin de jumătate din punctele posibile în play-off, la nivelul lotului sunt preconizate anumite schimbări.

Se urmăreşte atât îndepărtarea unor jucători cu contracte mari care nu au dat satisfacţie, precum şi scăderea mediei de vârstă, după ce, în prima parte a actualei stagiuni, Universitatea Craiova devenise cea mai „bătrână” echipă din primul eşalon.

Finanţatorul Mihai Rotaru a anunţat deja că se va renunţa la 4-5 jucători, urmând ca tot atâţia să fie aduşi pentru completarea grupului. „Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători, să gândim lucrurile pe termen lung.  Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

ProSport a publicat numele jucătorilor de care vrea să se debaraseze gruparea din Bănie. Sergiu Hanca, Ionuţ Vînă, Ivan Martic, Bogdan Mitrea şi Valerică Găman sunt cei puşi deja pe lista de disponibilizări iar acestui cvintet i s-ar putea adăuga şi Bogdan Vătăjelu.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: