Sport

Roger Federer, în vizită de lucru în România

Roger Federer și-a făcut apariția pe Aeroportul „Henri Coandă”, fiind surprins într-o ipostază relaxată de cei de la ProSport. Marele campion elvețian a stat o zi în România, pentru a filma o reclamă.

Poliția de Frontieră Română a avut o reacție savuroasă în momentul în care Roger Federer a ajuns în România: „A fost o onoare să îi spunem bun venit în România lu Roger Federer! #polițiadefrontieră #la datorie #misiune permanentă”, au transmis, sâmbătă, polițiștii de frontieră pe contul oficial de Facebook al instituției.

Roger Federer a mai fost în România în anul 2004, când avea 22 de ani și a jucat în Cupa Davis cu echipa Elveției. Federer a afirmat că s-a simțit foarte bine în țara noastră, având în vedere că tocmai urcase în premieră pe locul 1 ATP. Elveția a învins atunci România cu 3-2, într-o întâlnire desfășurată la Sala Polivalentă din București.

Considerat de mulți cel mai mare jucător al sportului alb din istorie, Federer a venit din nou la București, pentru a filma o reclamă pentru Mercedes-Benz. Marele campion este ambasador și, în același timp, imaginea producătorului german de mașini de lux. Roger câștigă din această colaborare 5 milioane de euro, anual, iar contractul dintre cele două entități se întinde până în 2027.

Roger ar fi avut planificată, inițial, o întâlnire și cu primul lider din istoria circuitului ATP, Ilie Năstase, dar aceasta a fost amânată în ultimul moment.

„Nasty” își dorește să filmeze cu Federer pentru un documentar al său, dar elvețianul și-a cerut scuze că nu poate onora invitația și i-a transmis românului că îl va primi în Țara Cantoanelor, cu prima oportunitate pe care calendarul încărcat al celor doi o va permite.

Vizualizări: 45

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: