Eveniment

Adolescentă preluată de elicopterul SMURD după ce a căzut de la etaj

O adolescentă din Timișoara a căzut de la etaj și a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la București.

Inspectoratul General de Aviaţie a anunţat că o adolescentă de 15 ani a fost preluată miercuri de un elicopter SMURD de la Timişoara şi a fost transportată la Bucureşti.  ”Astăzi, 22 martie a.c., elicopterele SMURD de la Bucureşti şi Caransebeş au efectuat o misiune comună de salvare, ce a constat în preluarea din Timişoara, a unei adolescente de 15 ani, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălţime, şi transferarea acesteia de urgenţă la Bucureşti”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General de Aviaţie.

Sursa citată a precizat că adolescenta a fost preluată în stare stabilă de la un spital din municipiul Timişoara şi a fost transferată cu ajutorul elicopterelor SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

”În acest moment, adolescenta se află sub supravegherea medicilor din Capitală, în afara oricărui pericol”, a mai transmis sursa citată.

Vizualizări: 18

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: