Sport

Intrarea liberă pe stadionul din Cluj la meciul de baraj

FCU Craiova va fi susținută de aproximativ 500 de suporteri la barajul pentru Conference League cu CFR Cluj pe baza unei reciprocități cu formația ardeleană.

Organizatorii partidei de la Cluj au anunțat că toți spectatorii au intrarea liberă pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe baza unor bilete cu valoare zero.

În privința suporterilor, cele două cluburi s-au înțeles pentru reciprocitate în privința galeriilor. Oltenii vor avea accesul gratuit în sectorul destinat oaspeților, în limita celor 888 de locuri, urmând ca la primul meci din sezonul viitor în Bănie fanii lui CFR Cluj să intre liber pe stadion.

„Nu puteam lăsa intrarea gratuită doar pentru suporterii noștri. Trebuia aceeași măsură echitabilă și pentru oaspeți. Va fi reciprocitate, fanii noștri vor avea acces gratuit la următorul meci de la Craiova”, a explicat purtătorul de cuvânt al clubului CFR Cluj, Oana Sabău.

Cu toate astea, FCU Craiova a informat conducerea clubului CFR Cluj că nu-și asumă deplasarea și comportamentul propriilor suporteri la meci.

Conform gsp.ro, fanii Craiovei vor face deplasarea la Cluj-Napoca, însoțiți de jandarmi-monitori locali, cu două autocare iar alții vor călătorii cu mașinile personale.

CFR Cluj - FCU Craiova se joacă joi, 1 iunie, de la ora 20:30.

Vizualizări: 57

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: