Social-media

Alexandru Cumpănașu,un pedofil al Tik-Tok-ului!?

O tanara din Bucuresti il acuza pe Alexandru Cumpanasu ca pe vremea cand era minora, in urma cu aproximativ doi ani, a fost abordata de acesta si i-ar fi facut propuneri indecente. Tanara a facut publice la Antena 3 printscreenuri de pe WhatsUp ale discutiilor cu Cumpanasu.

Discutia pe WhatsUp a avut loc in 2018. „Cand am auzit ca Cumpanasu candideaza la presedintie, nu mi-a venit sa cred. Era ciudat si imi era scarba… Asta e cuvantul. Simteam un dezgust pentru toata situatia”, a relatat tanara.

 
”Contextul e in felul urmator. Eram in clasa a XI-a, aveam 17 ani. Si dl. Cumpanasu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca sa ne vorbeasca la un eveniment despre patriotism si leadership. In sala erau elevi din mai multe licee din Bucuresti si am vorbit destul de mult, i-am pus multe intrebari.

Era venit acolo in calitate de director al CNMR (Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei). Eu in clasa a XI-a voiam sa ma implic in orice vedeam in fata ochilor si i-am zis ca da, vreau sa ma implic in ce proiect are el acolo. Si dupa ce am stat mai mult de vorba, din nou, eu cu el, cu sotia lui Simona, am aflat dupa aia ca e sotia lui, nu stiam cine e acea doamna, si cu alti elevi. Si am facut schimb de numere de telefon si eu, si ceilalti elevi care eram acolo cu el si a ramas ca ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul asta, se numea ”Leader for Romania”. Si da, i-am dat numarul de telefon, mi-a dat el numarul de telefon…Era o zi de vineri. In seara aia mi-a dat mesajele care se vad pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discutiei eram foarte confuza. Chiar nu intelegeam, de ce omul asa care venea ca cineva important, cineva care face niste chestii pentru Romania, ca asa s-a prezentat, de ce acum se comporta foarte dubios.

Si cred ca se vede prin mesaje ca incercam sa-l trag un pic de limba, sa-mi zica exact ce vrea de la mine, ca m-a intrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adica, ”Iti place de mine?”, ceva de genul asta. Si i-am raspuns: Da, apreciez foarte mult initiativa, as vrea sa ma implic!”. Tot impingea discutia in directia asta, sa-i spun daca imi place de el. Ciudat, foarte ciudat. Nu intelegeam de ce si de unde pana unde? Chestia asta nu era in capul meu vreodata, dar in mesaje e clar ce s-a intamplat, ca de dadea la mine. I-am spus ca mie nu imi plac baietii. Si a zis: ”Aaa, am rezolvare la problema asta, nevasta mea!”

Asta e evident, despre asta vorbeam. Cea mai amuzant de ingrozitoare parte din conversatie este cand am inteles, practic, ce vrea de la mine si i-am spus pe romaneste: ”’N-am avut o discutie de trei ore si jumatate ca sa fac sex cu secretara ta!” Iar raspunsul lui a fost: Nu este secretara mea, este sotia mea!” Nu se punea problema de chestia asta, i-am spus NU, dar nu fost un NU…Nu stiu…Eram atenta, nu voiam sa-l supar.

Cred ca nu eram constienta de gravitatea situatiei la momentul ala, dar eram constienta ca ceva e ne-OK acolo. Am realizat ca acest om de peste 30 de ani se da la o minora. Am realizat chestia asta la finalul conversatiei si de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit in seara aia si atat. Sunt sigura ca era constient ca sunt minora, in primul rand pentru ca a venit la mine la liceu si pentru ca nu stiu cati copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigura si pentru ca m-a intrebat si i-am zis ca am 17 ani.

 
 

Nu se pune problema ca nu stia. Cu siguranta stia. Sunt sigura ca nu sunt prima fata de 17 ani careia ii da genul asta de mesaje. E speculatie, dar daca ma intrebati personal, cred ca nu sunt singura. Nu sunt eu o exceptie. Daca tu ca om esti capabil sa faci chestia asta, cu siguranta nu te limitezi la un singur om. Cand am auzit ca Cumpanasu candideaza la presedintie, nu mi-a venit sa cred. Era ciudat si imi era scarba… Asta e cuvantul. Simteam un dezgust pentru toata situatia. Dupa cazul de la Caracal am fost foarte dezgustata. Mi s-a parut culmea…Incredibil…Nu stiu, imi e foarte greu sa imi gasesc cuvintele acum. Nu am crezut nicio secunda in sinceritatea lui. E evident ca totul e de fatada. Sinceritate nu e acolo.

Eu stau pe TikTok destul de mult si l-am vazut pe TikTok. Si ultima data cand m-am uitat, el avea 50.000 de urmaritori, acum are 500.000. Si am avut incontinuu sentimentul asta ca trebuie sa fac ceva.

Ca am conversatia aceasta cu el si ea trebuie sa ajunga sa o vada lumea, pentru ca nu se poate ca omul asta sa aiba o influenta atat de mare pe o plaforma pe care se afla extrem de multi minori. Este extrem de periculos. Si am zis: Ok, asta e momentul. O sa trimit si eu screenshot-urile astea, pentru ca omul asta nu trebuie sa existe pe o platforma de social media.

Pentru toata lumea care il urmareste pe TikTok e un om care pare asa, foarte suparat pe sistem si pe clasa politica, si pe sistemul de invatamant. E suparat pe toata lumea si o sa vina el sa revolutioneze acum viata. Dar nu e adevarat, nu o sa faca asta. Nu face absolut nimic! Cumpanasu este un dubios si un pervers, asta e Cumpanasu. Nu e salvatorul, nu o sa faca nimic el”, a povestit tanara, in exclusivitate pentru Antena 3.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: