Sport

Avionul în care se afla Emiliano Sala a fost găsit pe fundul Canalului Mânecii

Avionul dispărut în seara zilei de 21 ianuarie, la bordul căruia s-a aflat fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul, a fost găsit duminică seara. Aeronava a fost găsită după mai multe zile de căutări pe fundul Canalului Mânecii, la aproape două săptămâni de la incident iar autorităţile consideră că cei doi aveau şanse infime să scape cu viaţă.

Căutările au fost întrerupte după o săptămână de la dispariţie dar au fost reluate pe 30 ianuarie după ce s-au descoperit rămăşiţe ale epavei avionului cu care călătorea Sala spre Cardiff. Familia lui Sala a achitat 150.000 de euro unei firme private pentru a relua căutările în Canalul Mânecii. Concret, o serie de roboţi au fost amplasaţi pe fundul Canalului, pentru a căuta orice rămăşiţă a avionului sau orice semn care ar putea reprezenta o pistă în această operaţiune.

 Astfel au fost găsite mai multe bucăţi din epava avionului care-l transporta pe Emiliano Sala deasupra canalului Mânecii, anunţul fiind făcut de familia argentinianului, după cum anunţă Sky Sports. Echipajul unei bărci din echipa de căutare a aeronavei a descoperit rămăşitele de pe fundul Canalul Mânecii duminică, a declarat David Mearns, un explorator marin care lucra alături de Filiala de Investigare a Accidentelor de Aviaţie, responsabilă de operaţiune. Conform celor aflaţi la faţa locului, şansele ca Sala şi Ibbotson să fie în viaţă sunt infime dar deocamdată nu există informaţii cu privire la corpurile celor doi.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: