Eveniment

Bărbat rănit de tractor

Un bărbat de 39 de ani a fost grav rănit, după ce a fost prins sub tractorul pe care îl manevra pe un teren agricol din satul Socet din judeţul Hunedoara. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

 

 
”În această după amiază, un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Cerbăl, a fost prins sub tractorul pe care îl manevra şi care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet. Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunţa că rănile sunt grave astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad.  Pentru coordonarea acţiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o Autospecială de Primă Intervenţie şi Comandă”, a transmis ISU Hunedoara.
 
 
Bărbatul rănit a fost preluat de elicopter conştient, cooperant şi stabil hemo-dinamic fiind transportat la Spitalul Municipal Hunedoara unde a fost internat pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.
 
Acesta este al doilea accident de acest fel produs în judeţul Hunedoara în doar 7 zile. 
 
”Sâmbăta trecută, în data de 13 mai, un bărbat din comuna Sălaşu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat. Şi în acest caz, persoana rănită a fost transportată la Spitalul din municipiul Hunedoara”, a mai precizat ISU Hunedoara.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: