Politică

Băsescu avertizează: Vor fi proteste până la căderea guvernului

Traian Băsescu îi transmite premierului Viorica Dăncilă să demisioneze, altfel tensiunea socială va crește. ”Trebuie ținută cârma. E un moment de criză. Un moment de criză majoră în coaliție. Degeaba mai vorbesc de legitimitatea pe care au avut-o în 2016, ea e înjumătățită și transferată opoziției. Dăncilă trebuie să demisioneze, categoric, e cea mai bună soluție. Greșește că nu o face. Ea e controlată de baronimea locală. Greșește! Va duce PSD la 10-12%! Doamnă, nu vă lăsați păcălită de haita din jurul dumneavoastră. Mergeți la Cotroceni și depuneți mandatul”, a spus Băsescu la B1 TV.

Fostul președinte al României, acum ales europarlamentar, spune că trebuie oprit și programul de guvernare al PSD, pe care îl consideră criminal. “Ei nu mai pot guverna. Mandatul trebuie predat la președinte și el să găsească o soluție. El a cerut demisia, înseamnă că știe ce vrea să facă, nu o cerea aiurea. Trebuie oprit acest program criminal, în care secătuiesc finanțele țării și nu dau niciun ban la investiții. Ei au înțeles doar atât: ne cumpărăm simpatie dând bani la populație. Nu rezistă Guvernul până la Congresul PSD. E presiune din partea societății, proteste în stradă.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Traian Băsescu spune că, dacă va ajunge la putere un guvern responsabil, acesta va face ajustări în ministere și agenții, care sunt sufocate de funcționari angajați pe criterii politice.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: