Eveniment

Belgienii vor să lămurească misterul morții unui șofer român

Cosmin Florea, șoferul de tir piteștean dispărut în ziua de 2 martie, a fost găsit în canalele din Anvers. ”Dispărut în data de 2 martie în Antwerpen, a fost găsit. Mulțumim pentru cooperare”. Atât a anunțat politia federală belgiană printr-un mesaj.

Familia tânărului șofer a angajat un avocat care să țină legătura cu poliția din Belgia. „Am fost contactată din nou de poliție. Persoana găsită era îmbrăcată cu haine care corespund descrierii d.lui Florea. Avea asupra lui bani românești. Avea asupra lui telefonul mobil care a fost identificat ca fiind același pe de pe care dl. Florea a sunat ultima dată. Fizionomia corespunde cu pozele puse la dispoziție. Cu alte cuvinte este aproape sigur că este vorba despre dl. Florea. Am fost întrebată dacă avea la gît o cruce de lemn sau ceva asemănător. Corpul a fost preluat de departamentul de persoane dispărute și se va efectua luni, o autopsie. Abia atunci putem vorbi de o identificare certă”, a anunțat avocata Dana Dobrin, citată de presa locală.

Cosmin Florea avea 36 de ani și lucra ca șofer de patru ani. Înainte a fost jandarm. Era într-o parcare cu mai mulți români când a vorbit ultima dată acasă cu mama şi cu fratele său. Apoi, pur și simplu a dispărut.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: