Externe

Canibalism la Berlin

Un bărbat în vârstă de 41 de ani suspectat de crimă şi canibalism după descoperirea unor oseminte umane într-un parc din Berlin a fost arestat, a anunţat vineri justiţia germană, relatează AFP.

  
Plasat în arest preventiv, el este suspectat de "omucidere motivată sexual cu circumstanţe agravante", a anunţat pe Twitter procuratura din Berlin, precizând, de asemenea, că suspectează "un context de canibalism".

 
Potrivit cotidianului Bild, suspectul este profesor de matematică şi fizică.

Presupusa sa victimă, Stefan T., un muncitor în construcţii, în vârstă de 44 de ani, dispăruse de la începutul lunii septembrie, după ce a fost văzut ultima oară părăsind apartamentul său, potrivit poliţiei, care a făcut un apel la martori, dar fără succes.

Pe 8 noiembrie, mai multe persoane care se plimbau au descoperit oseminte într-un parc din Pankow, în nord-estul Berlinului, care s-au dovedit a fi rămăşiţe umane. Analiza criminalistică a făcut posibilă identificarea persoanei dispărute.

"Pe baza oaselor găsite, fără carne, şi a altor dovezi, suspectăm că Stefan T. a fost victima canibalismului", a declarat un ofiţer de poliţie pentru Bild.

Anchetatorii au găsit, de asemenea, mesaje pe un forum online, dovedind că cei doi bărbaţi au fost de acord să se întâlnească.

Cazul aminteşte de cel al lui Detlev Günzel, fost comisar de poliţie, condamnat pentru că a ucis şi măcelărit un bărbat întâlnit pe un site de fetişişti ai antropofagiei. Nu au existat dovezi care să demonstreze că şi-a mâncat victima.

Un alt caz care a şocat Germania la începutul anilor 2000 este cel al lui Armin Meiwes, poreclit "canibalul din Rotenburg", condamnat pe viaţă în 2006 pentru o omucidere urmată de antropofagie.

 
 


Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: