Social-media

Ce planuri are Florin Călinescu

Florin Călinescu a anunțat că nu-și mai dorește să mai aibă vreo emisiune la TV, că renunță la televiziune, la postura de prezentator. Într-un interviu pentru Click, acesta a dezvăluit cu ce se ocupă acum, dar și cum se împarte între viața la București și cea la țară.

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV în vara anului 2021. După ce a renunțat la rolul de jurat de la „Românii au talent”, prezentatorul a semnat un nou contract cu Prima TV, unde a avut propriul show. Emisiunea lui Florin Călinescu nu a rezistat decât câteva luni pe post, pentru că proiectul a fost scos din grila de programare mai repede decât s-ar fi așteptat, asta din cauza audiențelor care nu au fost conform așteptărilor.

Acum, el e activ în mediul online, creează conținut pentru YouTube, TikTok și alte platforme de socializare. Pe YouTube, Florin Călinescu are deja mai multe materiale din seria „OnliFanz” filmate în București.

„Nu e podcast, pentru că o să urmeze și unul adevărat… Asta este o nebunie, dacă vrei. Aşa am început şi la PRO TV cu „Ora 7, bună dimineață”. Atunci PRO TV era o stație pentru toată lumea, în care a avansat multă lume din ziua de astăzi din toate domeniile, nu numai artistice, ci și sunet, lumini, decoruri. Mă întorc, într-un fel, la începuturile activității mele în televiziune. Nu fac diferența că atunci eram în televiziune și acum pe două mese într-o cameră”, a explicat Florin Călinescu.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: