Social-media

Ţopescu jr., emisiune la TVR

Fiul comentatorului Cristian Ţopescu va avea emisiune la TVR. Mama acestuia face parte din Consiliul de Administraţie al SRTv. Emisiunea are buget de 60.000 de euro, arată paginademedia.ro.

Sebastian Felix Ţopescu (fiul regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu) va prezenta o emisiune la Televiziunea Română. Mama lui Sebastian Ţopescu este Christel Ungar Ţopescu şi face parte din Consiliul de Administraţie al SRTv, propusă în funcţie de preşedintele Klaus Iohannis.

Fiului lui Cristian Ţopescu a apărut prima dată la TV, în octombrie anul trecut, când a participat la show-ul culinar ”Chefi la cuţite”, de la Antena 1.

Noul format de la TVR se numeşte ”Creatorul de vise” şi va avea 11 ediţii, cu o durată de 48 de minute. Show-ul cu Sebastian Ţopescu (fashion editor şi stilist) se va regăsi în grila de primăvara a postului public. Emisiunea este dedicată publicului tânăr, consumator de online şi bazată pe visele neîmplinite ale vedetelor. Creatorul de vise va fi difuzată pe TVR 1, TVR Internaţional şi pe platforma TVR Plus.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: