Social-media

Cine transmite premiile Oscar 2023 în România

Cea de-a 95-a gală a premiilor Oscar va avea loc la Los Angeles și se va putea vedea live și în România.

Cel mai important eveniment anual din industria cinematografică mondială, gala de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, Oscar 2023, are loc în noaptea dintre duminică și luni, 13 martie 2023, și se ține la Dolby Theatre din Los Angeles.

În acest an, Gala Premiilor Oscar va putea fi urmărită live în România doar pe VOYO. Abonații vor avea acces la transmisiunea galei și vor putea vedea în timp real toate momentele de la Los Angeles.

Evenimentul va fi transmis în format live text pe stirileprotv.ro și protv.ro. Aici veți vedea toți câștigătorii și cele mai importante momente din timpul ceremoniei.

Înregistrarea galei Oscar va putea fi urmărită la TV pe Pro Cinema, marți, 14 martie, de la ora 20.30

Cea de-a 95-a gala a Premiilor Oscar va fi comentată pe VOYO de interpretul de film Irina Margareta Nistor.

Academia Americană de Film a anunțat deja nominalizările pentru cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar, iar pelicula Everything Everywhere All at Once se regăsește la 11 categorii. Capodopera cinematografică poate fi urmărit chiar pe VOYO.

Alte filme nominalizate pentru premiul de cel mai bun film sunt: Elvis, The Banshees of Inisherin, Avatar: The Way of Water, All Quiet on the Western Front și Top Gun: Maverick.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: