Social-media

Cristina Țopescu a murit în somn

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV, a fost găsită moartă în casă, informează Realitatea Plus. Cristina Țopescu avea 59 de ani. 

Trupul ei a fost găsit duminică seara, în locuința ei. O vecina a sunat la 112 pentru că nu a mai văzut-o pe vedeta TV de pe 19 Decembrie. Polițiștii au găsit-o in pat, în pijama. 

 
Conform surselor Antena 3, femeia nu prezenta urme de violenta pe corp, cel puțin nu vizibile. Era intr o poziție de dormit așadar cel maii probabil a murit in somn, anunță Antena 3.

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu, comentator sportiv.

Potrivit poliției, duminică seara, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

 
De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Vizualizări: 14,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: