Externe

Cum a reușit să fure un avion - VIDEO

La aproape 4 ani după ce un manipulator de bagaje de la Horizon Airlines a furat un avion de pasageri, înainte de a se prăbuși intenționat pe o mică insulă, au apărut imagini luate cu camerele de supraveghere care arată modul incredibil în care Richard Russell a reușit să facă asta fără ca nimeni să observe.

Un american în vârstă de 29 de ani care lucra pentru o companie aeriană a furat în 2018 un avion de linie, a făcut câteva acrobații cu el, dupa care s-a prăbușit în ocean, într-un gest sinucigaș, supravegheat de două avioane de luptă F15 care l-au acompaniat imediat.

După patru ani au fost făcute publice imaginile cu Russell reușind să păcălească vigilența oamenilor de ordine de pe aeroport.

El poate fi văzut trecând fără probleme prin filtrele de securitate ale aeroportului din Seattle, îmbrăcat într-un tricou negru cu „The Sky’s No Limit” imprimat pe spate.

După alte cinci ore, Russell este văzut îndreptându-se spre zona de marfă a aeroportului. Americanul a folosit un vehicul de remorcare pentru a împinge aeronava cu elice Alaska Airlines pe o cale de rulare, după care a decolat.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: