Politică

Dăncilă anunță moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că s-a discutat despre depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban. "Este normal ca PSD să depună o moţiune, având în vedere programul de guvernare, având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban", afirmă Dăncilă.

Întrebată, marţi seara, la TVR, dacă la Comitetul Executiv Naţional al PSD de marţi s-a discutat despre moţiunea care ar urma să fie depusă în februarie, Dăncilă a răspuns afirmativ.

"Da. Este normal ca PSD să depună o moţiune, având în vedere programul de guvernare, având în vedere programul de austeritate pe care vrea să-l implementeze Guvernul Orban. Am promis că vom face opoziţie foarte activă, am promis că nu vom lăsa să fie sancţionaţi nici pensionarii, nici salariaţii şi nici să vedem măsurile anti-români pe care le ia acest guvern", a susţinut Dăncilă.

Ea a spus că Guvernul PSD a luat măsuri "pro-oameni, pro-români", iar acum vede că măsurile pe care Executivul vrea să le ia sunt împotriva românilor.

"Au ieşit public şi au spus: nu mai vrem vouchere de vacanţă, nu mai vrem casa agro-alimentară Unirea, nu mai vrem Programul tomate, nu mai vrem... de salariul minim vedem dacă-l mai creştem, să discutăm (...)", a afirmat ea.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: