Sport

Denis Alibec ar putea pleca de la Farul Constanța

La o zi de la triumful fabulos reușit de formația dobrogeană în fața celor de la FCSB pe stadionul de la Ovidiu, Gică Hagi a dezvăluit că atacantul care a avut un rol esențial în performanța „marinarilor” mai are contract încă doi ani cu echipa de la malul mării.

 În ciuda acestui aspect, „Regele” nu se va opune unei plecări a lui Denis Alibec, în cazul în care pe adresa acestuia va sosi o ofertă interesantă din punct de vedere financiar din afara țării. Mai mult, Hagi a anunțat că, în conformitate cu înțelegerea dintre părți, vârful va avea dreptul să plece liber de contract dacă va primi o propunere din străinătate.

„Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu el! Şi el, ca orice alt mare fotbalist, are momentele lui, personalitatea lui. Noi, cei care venim din Constanţa, ne aprindem mai mult câteodată.

I-am spus şi lui: «Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună» şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract. Depinde de el ce va face. Nu pot să opresc un jucător.

Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. (…) Dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuzi”, a spus Hagi, la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Vizualizări: 42

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: