Stil de viață

Doliu în familia manelistului Culiță Sterp

Familia lui Culiță Sterp este în doliu, după ce vărul manelistului și-a luat viața, din cauza unei decepții pe plan sentimental.

Înainte de a recurge la gestul extrem, acesta a lăsat și un ultim mesaj pentru femeia pe care o iubea.

Ionică, vărul lui Culiță Sterp, și-a luat viața la doar 30 de ani, după ce se despărțise de femeia pe care o iubea cel mai mult. Înainte de a-și lua viața, a înștiințat-o în legătură cu ceea ce vrea să facă, spunându-i să sune la poliție.

Cu toate acestea, fosta lui iubită a văzut mesajul după ce își luase viața, iar personalul medical ajuns la fața locului nu a reușit să îl mai salveze, fiind nevoie să se declare decesul, informează Kanal D.

Poliția a deschis un doar penal și continuă cercetările, pentru a afla, cu exactitate, împrejurările producerii incidentului care a avut loc pe data de 17 mai. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10:00, după ce mama tânărului a auzit împușcătura.

„La data de 17.05.2023, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: