Social-media

Dorian Popa, amendat după un spectacol caritabil

Artistul Dorian Popa a fost amendat vineri în Gorj, unde a mers la un spectacol caritabil, pentru a ajuta o fetiță bolnavă. 

S-a întâmplat în drum spre Rovinari, acolounde a avut loc concertul. „Am ajuns după un drum destul de încețoșat. (...) În drum spre Rovinari, am luat o mini-amenduță pentru 80 km/h în localitate, însă scuza mea este că era mijlocul pădurii, Johnule. N-am știut că este localitate. Era înainte de Țicleni”, a spus artistul.

Dorian Popa nu a pus amenda la inimă, ci emoțiile provocate de micuța Sara. „Am trăit niște lucruri pe care nu le-am trăit niciodată în viața mea. Eram pe scenă, cântam pentru Sara și, la un moment dat, unul dintre oamenii din primul rând, nu-mi dau seama dacă este rudă directă sau chiar tatăl, îmi întinde un telefon în care Sara era pe videocall, din spital. I-am dedicat piesa «Bună, ce mai zici?», i-am spus câteva cuvinte și a început să plângă, de fericire, vreau eu să cred”, a povestit Dorian Popa.

Copleșit, artistul a izbucnit în lacrimi. „Îmi venea să plâng în hohote pe scenă. Am oprit un pic muzica, am lăsat oamenii să țipe, să facă gălăgie pentru Sara, m-am smotocit de două ori, m-am șters la ochii și am continuat treaba. Emoția a fost colosală”, a mărturisit îndrăgitul artist.

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: