Eveniment

Două femei decedate în incendiu

Două femei de 50 şi 82 de ani, din satul Pădureni, comuna Jariştea, au decedat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Pompierii vrânceni au fost solicitaţi în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1,05, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din satul Pădureni, comuna Jariştea. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Ajunse la locul evenimentului, forţele de intervenţie, în cooperare cu SVSU Jariştea şi SVSU Odobeşti, au acţionat pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului care se manifesta la o locuinţă, pe o suprafaţă de circa 60 de metri pătraţi. În urma evenimentului au ars locuinţa cu acoperiş din lemn, precum şi bunurile de uz casnic şi obiectele de mobilier aflate în interior. Din nefericire, în interior au fost găsite două persoane decedate, de sex feminin, una în vârstă de 82 de ani, cealaltă în vârstă de 50 de ani", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore. Din primele cercetări, incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui cablu defect sau izolat necorespunzător. AGERPRES/(AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: