Comunitate

Fata dispărută în prima zi de școală, găsită în Italia

O minoră de 16 ani din județul Olt, care a dispărută chiar în prima zi de şcoală, a fost găsită de tatăl ei în Italia. Acesta a dat-o dispărută abia după cinci luni, timp în care la școală i-au fost puse absențe, dar nimeni nu a anunțat poliția.

Fata s-ar afla în Italia, împreună cu un băiat din Balș și cu familia acestuia. Tatăl fetei este însă îngrijorat că băiatul ar avea, de fapt, gânduri ascunse cu fiica sa.

„Fata insistă că nu vrea să vină, că se omoară, că nu știu ce. Am și eu experiență, foarte-foarte mare. Acești traficanți de femei știți cum procedează: ia o femeie, o ia de nevastă, iar după, încep: «Vezi tu, nu prea avem de mâncare. Hai să ne băgăm pe omul ăla, să ne dea și el ceva de mâncare». Și de aici se ajunge la…“, a declarat tatăl, întrebându-se cum a reușit această familie să scoată o minoră din țară.

Bărbatul a explicat că fata a mai plecat în vara trecută de acasă și că a reușit să o aducă tot cu ajutorul poliției. Fata este în evidențele unui liceu tehnologic din Caracal, în catalog figurând cu sute de absențe și cu situația neîncheiată în primul semestru.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: