Sport

FC Argeș, acuzații de blat la meciul cu Dinamo!

FC Argeș se pregătește de returul din cadrul barajului de promovare / menținere  în Liga 1, împotriva celor de la Dinamo.

În tur, ”Vulturii” au fost umiliți, scor 1-6, pe Arena Națională, iar cei din conducerea piteștenilor suspectează anumiți jucători de "blat".

În direct la Liga Digi Sport, Viorel Tudose, finanțator la FC Argeș, a dezvăluit că a primit anumite informații despre un posibil "non combat" din partea unor jucători ai echipei piteștene.

Totuși, Tudose vrea să verifice informațiile primite înainte de a se pronunța în privința unui fapt atât de grav.

”Este o altă discuție, sunt lucruri pe care le vom discuta în interiorul clubului. Avem niște informații, eu am primit câteva telefoane, câteva fotografii. Am fost sunat personal de anumiți oamenii și am primit niște fotografii. Bine, acum trebuie să verificăm aceste informații. Eu le-am adus colegilor mei de la consiliul director la cunoștință și le-am spus că așa o să se întâmple (n.r. - FC Argeș va pierde meciul tur cu Dinamo).

Astea sunt niște răutăți care se pot spune, avem niște vorbe aruncate. Nu am folosit niciodată cuvântul blat. Nu avem probe ca să acuzăm.

Sunt povești, nu avem ceva concret. Acum nu putem să vorbim de blat, poate a fost doar așa ceva aruncat să se creeze disensiuni între noi”, a declarat Viorel Tudose, la Liga Digi Sport.

Vizualizări: 50

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: