Comunitate

Fetiță de doi ani, dispărută. Era singură acasă cu un bebeluș

update - Fetiţa de doi ani din Bacău care a dispărut de acasă a fost găsită, miercuri, de către echipele participante la căutări. Ea se afla într-o zonă de deal cu vegetaţie stufoasă şi a fost transportată la spital.

O fetiţă în vârstă de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut de acasă şi este căutată de familie şi de poliţişti de mai bine de 12 ore. Copila era în casă cu fratele ei, un bebeluş de 8 luni, iar când părinţii s-au întors în casă, aceasta lipsea.

Potrivit poliţiştilor, fetiţa de 2 ani, din localitatea Blăgeşti, judeţul Bacău, a dispărut din incinta locuinţei. Mama era în grădină, iar tatăl plecase să ajute un vecin să mute mobila.

Mama fetei a fost cea care a sunat la 112 marţi seara, în jurul orei 20.00, şi a sesizat poliţiştii că fiica sa, Vasilica-Antonia Gînju, în vârstă de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţe.

Copila are aproximativ 90 de centimetri înălţime, 13 kg, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obrajii proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei aceasta purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: