Social-media

Firea trebuie dusă la doctor!

Gabriela Firea este un caz unic de perdant care ignoră realitatea și nu vrea să creadă că i s-a luat prăjitura de sub nas. Femeia are accese de furie pe care doar săracul Pandele i le mai poate controla și asta când o prinde acasă.

Cel care-i provoacă accesele este Nicușor Dan, cel care a trimis-o acasă după alegerile de duminică, la vederea căruia, după propria mărturisire publică, vrea să spargă televizorul cu pantofii din picioare.

S-a mai domolit cînd ,,soțul,, i-a spus cât costă televizorul fapt ce ne duce cu gândul că bietul om nu mai prididește cu pusul etichetelor cu prețuri pe obiectele din casă ca să mai poată salva ceva.Deși a rugat-o s-o ducă în concediu să se liniștească, Albinuța cum o alintă Pandele,s-a răsucit brusc  și vrea să candideze din nou la primărie peste 4 ani, timp în care va sta la pândă în Senat unde se va preface că e tot primarul Bucureștiului.Nu poate să-l ierte pe Nicușor că n-a mai lăsat-o să fie egala primarului din New York, a celui de la Viena, a celui de la Paris etc.

S-a găsit crețul ăsta s-o "carantineze" în Voluntari până în martie, cum zice Tăriceanu, când vor fi alegeri parlamentare. Până atunci Pandele va trebui să-și ascoată abonamente la câteva depozite de electrocasnice că femeia sparge tot de prin casă dacă n-o duce măcar la psiholog.

Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: