Omul zilei

Florin Roman : Asta faceţi voi, daţi cu o mână şi luaţi cu două. Unde-s banii, hoţilor?

Deputatului PNL Florin Roman, cel care a apostrofat-o pe premierul Viorica Dăncilă că nu poate vorbi liber şi trebuie să citească a fost foarte vehement în Parlament la adresa PSD şi a lui Liviu Dragnea:

 „Asta faceţi voi, daţi cu o mână şi luaţi cu două. Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri. Aţi introdus 184 de taxe noi, aţi minţit românii că nu veţi introduce nicio taxă nouă şi aţi pus biruri noi pentru că vreţi să luaţi şi pielea, dar şi aerul pe care-l respiră fiecare român. În final vă solicităm să abrogaţi şi să plecaţi. Domnule Dragnea, elicopterul vă aşteaptă pe terasă. Drum bun şi până la Târgovişte să aveţi ce vă trebuie”, a spus Roman.

„Vrem să ne adresăm prim ministrului de facto al României, domnul Liviu Nicolae Dragnea, care fuge, da' vine vremea când va trebui să nu mai fugiţi. Aţi furat banii copiilor refuzând majorarea alocaţiilor de la 1 martie, domnule Dragnea, aţi tăiat pensiile prin îngheţarea punctul de pensie începând cu 1 ianuarie, aţi furat o pensie fiecărui pensionar, aţi scumpit ratele la bănci, aţi majorat facturile (...)”, a afirmat Florin Roman.

Vizualizări: 40

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Omul zilei:

Citește și: