Eveniment

Focar de infecție la Spitalul CFR Timișoara

Un focar de infecţie cu coronavirus a fost depistat la Spitalul CFR din Timișoara, după ce trei cadre medicale și trei pacienți au fost confirmați cu coronavirus.

 
Conform medicilor, săptămâna trecută a fost confirmată cu coronavirus o asistentă de la Spitalul CFR Timișoara. Aceasta a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeş” din Timişoara. Luni, au mai fost confirmate încă două cadre medicale și trei pacienți, aceștia având forme ușoare sau fiind asimptomatici.

Asistenta se afla  la serviciu în momentul în care a început să se simta rău, iar medicul de gardă a identificat imediat simtomele caracteristice bolii. Reprezentanţii Spitalului au anunţat DSP-ul, deoarece femeia mai lucra şi în alte doua clinici private.

Deoarece Spitalul CFR are un pavilion pentru pacienții confirmați cu coronavirus, fiind unitate suport în pandemie, s-a decis ca toate persoanele confirmate să fie internate în spital şi să nu fie transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase.

Marţi sunt aşteptate rezultatele pentru alte teste făcute unor angajaţi şi pacienţi din cadrul Spitalului CFR Timişoara.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: