Eveniment

Fostul ministru al sănătății,Victor Costache, a fost numit consilier onorific al premierului

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Citu, functia nefiind remunerata. De asemenea, premierul a semnat mai multe decizii pentru numirea unor consilieri de stat, a unor secretari de stat si a unor subsecretari de stat.

Potrivit unei decizii publicate, luni, in Monitorul Oficial, Victor Costache a fost numit onorific al premierului Florin Citu, functia nefiind remunerata.

 
Costache a fost ministru al Sanatatii in Guvernul Orban si a demisionat in 26 martie 2020, fiind inlocuit cu Nelu Tataru.

 
 

De asemenea, premierul a decis ca Victor Florin Dumitru si Paul Marian Stefanescu sa fie consilieri de stat in cadrul Cancelariei premierului.

Ioana Mihaila a fost numita secretar de stat la Ministerul Sanatatii, fiind eliberat din functie Ciprian Bogdan, Mihaela Catalina Badoiu a fost numita secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene, iar Thomas Sindilariu si Christiane Gertrude Cosmatu au devenit subsecretari de stat la Departamentul pentru Relatii Interetnice.


 

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: