Social-media

Iulia Albu s-a despărțit de Mike

Iulia Albu a participat la ”America Express – Drumul Soarelui” alături de iubitul ei, Mike. Cei doi au avut parte de multe tensiuni în show-ul de la Antena 1 și s-au certat continuu în timpul competiției. În ediția de marți, 24 octombrie, criticul de modă a cedat și a început să plângă în fața camerelor de filmat, pentru că nu mai putea suporta comportamentul iubitului ei.

Tensiunile dintre Iulia Albu și Mike au fost observate de telespectatori, iar fanii vedetei l-au acuzat pe iubitul acesteia că a umilit-o în emisiune. După valul de critici primit de partenerul vedetei și după ce fanii Iuliei au spus că „o umilește în permanență și e foarte agresiv cu ea”, criticul de modă a recunoscut că au avut probleme în relație.

Iulia Albu a dezvăluit că s-a despărțit de Mike după ce s-au întors de la America Express și a recunoscut că acesta devenise foarte agresiv cu ea. Problemele în cuplul lor se pare că existau înainte de a începe filmările pentru show-ul de la Antena 1.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar, după, i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Separarea lor nu a fost de lungă durată, astfel că după o lună și jumătate și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt și s-au împăcat. Vedeta menționează că iubitul ei nu a fost agresiv fizic, pentru că nu ar fi putut să treacă peste un episod de acest gen.

„Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel, nu mai acceptam să ne împăcăm. Eu sunt o persoană perfecționistă și-mi doresc să fac lucrurile foarte bine. El e foarte repezit. Din grija de a nu avea un eșec, când vede că lucrurile merg prost, nu are întotdeauna metoda potrivită pentru a le face să meargă bine. Dar așa suntem noi, un cuplu adevărat, autentic. Care nu am jucat teatru, ca alții, doar de dragul audienței” a mai spus Iulia.

Criticul de modă susține că dacă ar trebui să participe din nou la America Express, va pleca tot cu iubitul ei: „Și acum, dacă ar mai fi să merg, tot cu el m-aș duce. În toate relațiile există probleme și-ți dai seama că lucrurile mai pot merge doar într-un singur fel. Și, dacă ambii parteneri sunt de acord să lase de la ei să meargă, atunci va fi OK”.

 

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: