Social-media

Jurnalist: Iohannis atacă doar când îi este atacată soția

Jurnalistul Liviu Avram scrie pe facebook a comentat pe pagina de socializare ieșirile lui Klaus Iohannis din ultima vreme și ce motivații are președintele, concluzia lui fiind că "suntem singuri".

Postarea lui Liviu Avram

Știu că o să vă enervez pe mulți dintre voi, dar vă rog să observați următorul lucru: Klaus Iohannis iese la atac (așa, vijelios, cum mulți dintre voi vi-l doriți) doar atunci când este atacat el personal sau soția sa. Doar atunci se enervează și „aruncă paltonul”.

Când chestii mult mai grave erau în joc, cum ar fi însăși relevanța funcției de președinte al României, el a preferat să tacă.

Dintre toate obiectivele sale politice, doar unul singur pare să fi fost împlinit cu adevărat: să nu semene deloc cu Traian Băsescu. Puțin, mult prea puțin.

Iar acum, când camarila lui Dragnea pune țara în conflict cu toți partenerii noștri internaționali, fără niciun mandat de la popor, Klaus Iohannis recită un refren deja învechit: ăla cu infractorii ajunși în fruntea statului. Păi ăstora cine le-a dat încă o șansă, monșer? Provocarea este ce faci tu, ca președinte, după ce infractorii ajung în fruntea statuui, nu doar să constați un lucru demult evident.

Tare mă tem că Klaus Iohannis nu are - și nici nu a avut vreodată - vreo carte în mânecă, că nu are niciun Plan B. Când dezastrul va deveni realitate, va veni - sau poate va trimite un purtător de cuvânt - și va spune că nu s-a putut altfel.

Altfel spus, suntem singuri...

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: