Eveniment

La 73 de ani Dan Voiculescu s-a înscris la Facultatea de Teologie

Dan Voiculescu, patronul Antenelor, în vârstă de 73 de ani anunță că s-a înscris la cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială.

Voiculescu a făcut anunțul pe blogul său, într-o postare intitulată: De la “dom’ profesor” la “băi, studentule”!

„De-a lungul unei vieți în care am cunoscut înălțimi și abisuri, am învățat că preocupările analitice, principiile și concluziile teoretice vor rămâne întotdeauna sterile, nocive chiar, dacă nu sunt urmate de acțiuni concrete și de exemplu personal. În consecință, cu foarte puțin timp înainte de împlini 74 de ani, hotărât să asum nemijlocit, în propria viață, cele 3 valori fundamentale (Creativitate, Compasiune, Spiritualitate) și am decis să urmez cursurile Facultății de Teologie, specializarea Asistență Socială”, scrie Voiculescu.

„Evident, după ce am parcurs, în urmă cu foarte mulți ani, întreg traseul universitar, de la student, la profesor în cadrul Academiei de Studii Economice, puteam să optez acum pentru o formulă de studii postuniversitare. Dar pentru că nu diplomele, ci informația mă interesează, am hotărât să nu pierd nimic din ce aș putea învăța și să încep de la zero. Nu e prima data”, mai susține acesta.O avea ceva pe conștiință Dan Voiculescu?!

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: