Declarația zilei

Liberal: Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă

Deputatul PNL Florin Roman a atacat-o pe Viorica Dăncilă, duminică, la mitingul liberalilor de la Braşov, afirmând că România trebuie să îi spună “analfabetei care conduce Guvernul României” că cetăţenii ţării nu sunt ca ea: “Nu suntem hoţi, analfabeţi sau semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”.

“România este în război cu ciuma roşie. PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi. PNL este singurul partid care poate înfrânge PSD-ul. 1100 de primari, 14.000 de aleşi locali, toţi oamenii de bună credinţă din ţara asta. De aici de la Braşov să îi spunem lui Dragnea: România se ridică, Liviu Dragnea pică. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică. În 26 mai trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea. România trebuie să se ridice. România trebuie să îi spună analfabetei care conduce Guvernul României că nu suntem ca şi ei, nu suntem hoţi, nu suntem analfabeţi, nu suntem semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”, a afirmat Florin Roman.

El le-a mai spus celor prezenţi că PSD nu a fost niciodată atât de slab şi de dezbinat şi că este momentul revanşei pentru PNL.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: