Eveniment

Mandat de arestare pentru patroana firmei sătești prin care statul a cumpărat măști în valoare de 11 milioane de euro

Jurnalistul Victor Ciutacu anunţă că procurorii au obşinut un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele soţiei lui Cătălin Hideg, omul de afaceri care se află în spatele magazinului sătesc prin care Guvernul a cumpărat, la începutul pandemiei, măşti în valoare de peste 11 milioane de euro.

"Mandat de arestare de 29 zile pentru soția lui Cătălin Hideg, titularul primului import masiv de măști din Turcia (11,5 milioane €) din vremea pandemiei. E ăla cu bucătăreasa care administrează magazinul sătesc de la Uzunu (Giurgiu). Acuzațiile sunt, dacă mă întrebați pe mine, jenante, da' gestul contează. Pentru că e menit să-i forțeze mâna lu' omu-său să se întoarcă de la Abu Dhabi. Unde a roit-o "la muncă"...", scrie Ciutacu pe Facebook.

 
 Cătălin Robertino Hideg - mason, ex-cursant SRI și candidat PPDD la Senat
 un om de afaceri ce face parte dintr-o aripă a masoneriei și a fost doctorand la Academia SRI, este cel care controlează afacerea prin care o firmă de distribuție de băuturi alcoolice și mâncare, înființată în 2019, care a furnizat statului român 1,7 milioane de măști de protecție.

 
Mai precis, firma Romwine & Cofee SRL din Giurgiu a câștigat procedura de achiziție inițiată de în 11 martie de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru echipamente de protecție. Romwine & Cofee SRL este distribuitor al grupului Sanimed International Impex, după cum a recunoscut Hideg într-o intervenție la B1 TV.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: