Social-media

Marcel Pavel a suspendat filmările de la emisiunea ,,Te cunosc de undeva,,fiind depistat pozitiv

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media.

 
Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu şi Adriana Trandafir, trei dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.
„A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1.

„În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.

Antena 1 s-a transformat în focar de infecție cu coronavirus. Mai mulți participanți la filmările emisiunii sunt suspecți de coronavirus, atât vedete, cât și angajați din zona tehnică. De asemenea, postul Antena 1 a decis închiderea unei clădiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”, pentru ca această să fie dezinfectată.

Reamintim că Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, miercuri, 17 iunie, după ce mai multe zile s-a simţit rău. Artistul a fost luat de acasă cu izoleta şi dus de urgenţă la spital în aceeaşi zi. Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările de la Te cunosc de undeva, unde a intrat în contact cu alte două vedete, printre care Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși dar și Monica Anghel.

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: