Politică

Octavian Țîcu, candidatul PUN la alegerile prezidențiale din Republica Moldova vrea să-l propună premier pe Traian Băsescu

Octavian Țîcu, candidatul PUN la alegerile prezidențiale din Republica Moldova: Îl vom propune premier pe Traian Băsescu ca să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România

 
Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu, a declarat, în cadrul unei dezbateri televizate, că îl va numi premier pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, pentru că doar astfel se va putea înfăptui unirea dintre Republica Moldova și România. Declarația a fost făcută la dezbaterile electorale de la TV8.

„Îl vom propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru pentru ca să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România. Aceste procese vor fi asumate de către statul român, împreună cu Uniunea Europeană”, a spus Traian Băsescu, citat de Cotidianul.md.
Întrebat care este șansa să fie susținută candidatura lui Băsescude Parlament, Octavian Țîcu a răspuns:

„Candidatura acestuia depinde de procentajul pe care-l vom avea în alegeri. Cred că Traian Băsescu va accepta, întrucât PUN este proiectul lui”.
Octavian Țîcu este absolvent de Istorie, de 7 ori campion național la box și ministrul Tineretului și Sportului în Republica Moldova, în anul 2013.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: