Politică

PNL, o piatră de moară pentru Iohannis

Partidul Național Liberal ar putea fi o piatră de moară pentru președintele Klaus Iohannis, dacă nu va obține un rezultat bun la alegerile europarlamentare. O spune chiar un parlamentar liberal, Gigel Știrbu.

"În perspectiva alegerilor prezidenţiale, în situaţia în care noi ne-am asumat susţinerea, fără rezerve, la funcţia prezidenţială a lui Klaus Iohannis, dacă la alegerile din europarlamentare nu vom obţine un scor care să ofere un orizont de aşteptare, o speranţă pentru toţi cetăţenii acestei ţări că preşedintele are într-adevăr în spate un vehicul electoral care poate să-i ofere confortul obţinerii unui următor mandat, PNL s-ar putea să fie o piatră de moară agăţată de viitorul preşedinte", a susţinut Gigel Ştirbu.

Parlamentarul a mai spus, în cadrul unei dezbateri politice care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, că alegerile din 2020 sunt cruciale pentru partidul din care face parte. "Dacă în 2020, acest mare partid nu reuşeşte să ofere o formulă guvernamentală, se pare că, după toate premisele, viitorul nu sună bine pentru PNL". 

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: