Politică

Ponta adună resturile politice din Brăila

Silviu Dorin Petrea, fost deputat in legislatura 2012-2016, s-a inscris, in Organizatia Judeteana ProRomania, condusa de Cosmin Razmerita (ex-UNPR). Petrea a preluat coordonarea Organizatiei Municipale a partidului fostului premier Victor Ponta.

In 2012, Dorin Petrea a fost ales deputat pe listele Uniunii Social Liberale, fiind membru al UNPR. Dupa patru ani, aproape de finalul mandatului, fostul parlamentar a demisionat din partidul lui Gabriel Oprea.

Dupa o saptamana de la momentul in care a parasit UNPR, Petrea s-a inscris in Partidul Social Romanesc (PSRO), partid care il avea in frunte pe Mircea Geoana si din partea caruia a candidat pentru fotoliul de primar al Brailei, la alegerile locale din 2016.

A urmat, in august 2016, Partidul Romania Unita (PRU), fondat de mogulul Sebastian Ghita. La alegerile parlamentare precedente, Dorin Petrea candidat pentru un mandat de deputat pe lista PRU, insa fara succes.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, Dorin Petrea a activat ca parlamentar atat in Grupul UNPR din Camera Deputatilor, cat si in cel al PSD.

La sfarsitul anului trecut, in campania pentru alegerile prezidentiale, Petrea a aparut intr-o fotografie alaturi de cativa liberali din conducerea filialei, fiind prezent si la vizita presedintelui de la Braila, eveniment organizat in Sala Polivalenta.

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: