Politică

Președintele Iohannis poate fi demis, dar IPS Teodosie Snagoveanu NU

Fost ministru al Educației, Daniel Funeriu, consideră că este nevoie de contestarea preoților „care profită de fricile și ignoranța unor concetățeni pentru a-și face capital mediatic”.


„Nu sunt foarte dus la biserică și nici pe departe un "insider" a ceea ce se întâmplă în BOR, am în schimb suficientă experiență pentru a trage concluzii despre ceea ce se întâmplă în subteran pornind de la observarea părții vizibile a icebergului: îmi e limpede că linia de bun-simț, reprezentată de Patriarhul BOR, e atacată mișelește de mentorul scăpătaților bisericii de la Constanța. E un act de igienă morală și spirituală să fim înțelepți și să susținem partea cu scaun la cap a BOR, dezavuându-i pe cei de joasă speță, care profită de fricile și ignoranța unor concetățeni pentru a-și face capital mediatic.

 
PS: având în vedere că până și președintele poate fi destituit, chiar nu e nicio prevedere pentru a-i da jos din funcții pe cei din BOR care aduc așa atingere gravă credinței?”, a scris Daniel Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: