Omul zilei

Primarul din Metz, Dominique Gros

Primarul din Metz, Dominique Gros, (PS) refuzând să scoată carnea de porc din meniul cantinei școlare, explică de ce.

Părinții musulmani au cerut abolirea cărnii de porc din toate cantinele școlare dintr-o suburbie din Metz Borny. Primarul a refuzat, iar grefierul a trimis tuturor părinților o notă cu următoarea explicație...

„Musulmanii trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze la Lorena și Franța, la obiceiurile lor, tradițiile, stilul lor de viață, pentru că acolo au ales să imigreze.

Trebuie să înțeleagă că trebuie să se integreze și să învețe să trăiască în Lorena. Ei trebuie să înțeleagă că depinde de ei să-și schimbe stilul de viață, nu de francezi, care îi primesc atât de generos.

Trebuie să înțeleagă că francezii nu sunt nici rasiști, nici xenofobi, au primit o mulțime de imigranți înaintea musulmanilor (opusul nu există, adică statele musulmane nu acceptă imigranți ne-musulmani).

Ca și alte țări, locuitorii din Lorena nu au intenția de a-și abandona identitatea sau cultura.
Și dacă Franța este un ținut de bun venit, nu primarul din Metz Dominique Gros (PS) îi întâmpină pe străini, ci francezii Messins și Lorrains.

În fine, trebuie să înțeleagă că în Metz (Lorena) avem rădăcini iudeo-creștine, brazi de Crăciun și sărbători religioase, dar religia trebuie să rămână în domeniul privat.
Municipiul Metz, un oraș regal și imperial, are dreptate să refuze orice concesiune către islam și sharia.

Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul și nu se simt confortabil în Metz Lorraine, țara Ioanei d’Arc, există 57 de țări musulmane frumoase în lume, majoritatea subpopulate, gata să le primească cu brațele halal larg deschise și în conformitate cu sharia.
Dacă ai părăsit țara ta pentru a veni în Franța și nu într-o altă țară musulmană, este pentru că crezi că viața este mai bună în Lorena decât în ​​altă parte. Pune-ți întrebarea doar o singură dată - de ce viața este mai bună în Franța decât în ​​țara ta? După o reflecție sinceră și calmă, vei vedea apoi lumina invadându-te și alungând obscurantistul din minte.

O cantină unde servim carne de porc și bot de Lorena sau quiche Lorraine cu o tartă bună de căpșuni sau prune Mirabelle din Lorena face parte din răspuns”.

 

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Omul zilei:

Citește și: