Comunitate

Primul manager de spital demis în guvernarea Orban

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi, răspunzând întrebării unui jurnalist, că Adriana Cotel va fi schimbată din funcția de manager al Institutului Clinic Fundeni. Cotel a fost numită manager la Fundeni de Sorina Pintea luni, în ultima zi de mandat a fostului ministru al Sănătății. Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă că și conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate va fi schimbată: "Sigur că da", a răspuns Orban, întrebat dacă va schimba conducerile Institutului Fundeni și a CNAS.

Adriana Cotel (35 de ani), fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, a fost numită manager interimar al Institutului Clinic Fundeni luni, printr-un ordin semnat de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea.

HotNews.ro a încercat să o contacteze luni pe Sorina Pintea, însă ministrul demis al Sănătății nu a putut fi contactat.

Nici Adriana Cotel nu a putut fi contactată de HotNews.ro, pe parcursul zilei de luni.

Adriana Cotel a înlocuit-o în funcția de manager interimar al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital. Alina Tănase fusese numită manager interimar în august anul acesta.

"Vă anunț că începând de astăzi, mandatul meu de manager interimar a încetat. În locul meu a fost numită doamna Adriana Cotel. Eu revin în secția în care muncesc de peste două decenii. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul", a transmis medicul Alina Tănase, până luni manager interimar al Institului Fundeni, într-un mesaj remis luni HotNews.ro.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: