Comunitate

Protest pe șoseaua de centură

Aproximativ 100 de persoane au protestat sâmbătă pe șoseaua de Centură a Capitalei, la intersecția dintre șoseaua Berceni și Drumul Județean 401. Oamenii au vrut să atragă atenția asupra riscurilor la care sunt expuși zi de zi, pentru că există un pasaj rutier. „Lipsa acestui pasaj provoacă un trafic infernal în fiecare zi. De ani de zile, Compania Națională de drumuri trebuia să construiască acest pasaj. Zilnic, traficul se desfășoară pe o bandă pe sens”, a declarat, Alexandru Vâlvoi, membru fondator al Asociației România Fără Gropi.

Reabilitarea Centurii Capitalei a fost subiect aprig de discuții între Primăria Capitalei și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

La finele lunii octombrie, primarul Gabriela Firea a spus, în contextul scandalului privind reabilitarea Șoselei de Centură, că CNAIR dă dovadă de lipsă de profesionalism, acesta fiind motivul pentru care solicită preluarea centurii. Firea a mai spus că sunt două variante pentru conducerea CNAIR, demiterea sau demisia. Conflictul politic nu rezolvă însă problema oamenilor din această zonă. (A.A.)

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: