Sport

Proteste la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului

Ministerului Tineretului şi Sportului a fost joi pichetat de câteva zeci de persoane nemulţumite de activitatea ministrului Carol Eduard Novak. Protestatarii, oameni de sport veniți din toată țara, au cerut demisia ministrului.

Acţiunea de protest a fost organizată de Sindicatul Național Sport și Tineret. Aceasta nu a fost lipsită de incidente. Protestatarii au venit cu steaguri şi eşarfe în culorile naţionale și s-au folosit de o macara pentru a transmite solicitarea lor de demisie a ministrului Novak.

Ei s-au folosit şi de bancnote scoase la imprimantă pe care le-au aruncat în faţa instituţiei.

„Sindicatul Național Sport și Tineret organizează un miting de protest la sediul Ministerul Sportului din strada Vasile Conta, nr.16, sector 2, București, în ziua de joi, 23 martie 2023, începând cu ora: 12.00, protest împotriva inechităților, a furturilor din bugetul Sportului și a politicilor anti-sport-național promovate de actualul ministru al Sportului, Eduard Novak”, a fost „chemarea la arme” a sindicaliştilor pe site-ul organizaţiei.

Jandarmii au fost prezenţi la faţa locului şi au fost nevoiţi să intervină la un moment reţinând un bărbat care avea asupra lui materiale pirotehnice. El a fost fost urcat în dubă şi dus la secţie în timp ce colegii săi protestau la adresa oamenilor legii.

Vizualizări: 27

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: