Stil de viață

Și-a luat un crocodil pe post de animal de companie

Jonathan Araiza, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Mexic, are un crocodil pe nume Gamora drept animal de companie spune că animalul „este liber să cutreiere prin casă în voie”, scrie Mirror.co.uk.

Crocodilii au, de obicei, o reputație înfricoșătoare, iar mulți în sălbăticie sunt cunoscuți pentru natura lor agresivă și tendințele de a mânca cu bucurie orice le iese în cale, inclusiv oamenii.

Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, spune că animalul său de companie crocodilul Gamora se comportă ca un câine și are voie să cutreiere prin casă în voie. „Este liber să cutreiere prin casă după bunul plac și își petrece timpul întins pe fotolii, în patul meu și știe să urce scările și intră și iese din iaz după bunul plac”, a spus Jonathan.

El a adăugat: „Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca și acesta – faptul că este atât de docil și îți permite să fii aproape de el este surprinzător.”

Jonathan a spus că și-a numit crocodilul Gamora după personajul din Gardienii Galaxiei, deoarece atunci când l-a cumpărat, era un „animal mic, verde și agresiv”.

Specia căreia îi aparține este binecunoscută pentru agresivitatea pe care o prezintă în sălbăticie și el, dimpotrivă, este cuminte.

Vizualizări: 43

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: