Stil de viață

Smiley și Theo Rose împart un scaun la ”Vocea României”

Tudor Chirilă așteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 10 ”Vocea României” și să descopere vocea care să-l inspire pentru a crea cele mai spectaculoase momente muzicale.

Cântărețul a observat că unii concurenți sunt mai organizați, iar aceștia au șansa să meargă mai departe.

“Eu mă întorc la o voce care mă inspiră pentru o alegere muzicală. Ca un procesor funcționez. E foarte important să te conectezi cu imaginea unei voci sau cu cântece potențiale pe care le-ai vedea în momentul acela. Am sesizat că concurenții care sunt mai organizați au șansa să meargă mai departe și cei care știu bine ce vor”, a declarat Tudor Chirilă, conform Pro TV.

În continuare, Tudor Chirilă a ținut să precizeze că toți concurenții trebuie să muncească mult pentru a-și îndeplini visurile.

“Poți să visezi, e foarte mișto, și visele tale trebuie să fie cele mai mari, dar între vise și între două reprize de somn trebuie să muncești”, a adăugat solistul trupei Vama.

Până acum, Tudor Chirilă a câștigat patru sezoane ale show-ului muzical de la Antena 1. Cântărețul face parte din echipa emisiunii încă din sezonul al patrulea.

”Vocea României” revine la Pro TV cu sezonul 10 începând de vineri, 9 septembrie 2022, de la ora 20:30. Emisiunea nu a fost difuzată din 2019 din cauza pandemiei de COVID-19. Și de data aceasta emisiunea va fi prezentată de Pavel Bartoș. Tot el este cel care le va lua interviuri în culise concurenților din acest sezon.

Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul la masa juriului. Este prima schimbare de acest gen în istoria show-ului muzical de la Pro TV.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: