Sport

Șumudică nu mai semnează cu FCU Craiova

Adrian Mititelu l-a înfuriat pe Marius Șumudică, la negocierile finale astfel că tehnicianul curtat de olteni nu mai ajunge în Bănie. 

Fostul antrenor al Astrei Giurgiu și al CFR-ului ar fi trebuit să ajungă în Bănie, împreună cu Florin Prunea, dar venirea celor doi nu s-a mai produs. Clauzele din contract au stat la baza neînțelegerilor dintre tehnician și patronul oltenilor.

Inițial, Șumudică a avut un acord verbal cu patronul echipei, Adrian Mititelu, care a căzut, însă, duminică, în momentul în care antrenorul i-a trimis înapoi draftul de contract, primit cu o zi în urmă. Contractul ar fi fost schimbat, în legătură cu anumite aspecte, lucru care l-a enervat pe Adrian Mititelu. Marius Șumudică susține că schimbările au venit în urma unei consultări cu avocatul său, care a considerat că acesta ar fi cel mai bun mod de a aborda situația. Conducătorul formației din Bănie i-a dat o replică tehnicianului, ulterior căreia negocierile pentru instalarea acestuia au căzut. „Eu am discutat cu tine, nu cu avocații”, a transmis Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: